Literatura

ogień (wiersz)

Yaro

płonie dom w  sercach ogień 
pęka szkło 
wódki na dnie 
pijemy na zdrowie wprawdzie słabnie 


usypiam

przybity do stołu dokładnie 
 kończy się noc

 odpływam daleko  

 

ogniu  płoń

nocą gdy zimno 
 w sercach twardych jak granit
skrusz nadęte emocje


 by śmiać się za nic

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 8 stycznia 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca