Ostre są :

Konrad Koper

 Skalpele lekarskie,

 jazda bez trzymanki,

 sekundy, minuty…,

 przyprawy w życiu,

 na drodze kamyki,

 opary z serca

 i słowa poety.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 stycznia 2019
anonim