Mur

Konrad Koper

Ogrodnik wyhodował żywopłot.

 

Wyjątkowy mur krzepi serca

i jest bramą do innego świata.

 

Pracownik nadał roślinom kształty, jakie ma jego fantazja.

Budząc naszą.

 

Gdy przechodzimy obok wieczorem, to…

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 12 stycznia 2019
anonim