nóż

Jacek JacoM Michalski

jeżeli nie poruszy lawiny

to będzie tylko stracone życie

kolejny kamień z szańca

 

milczymy tak głośno

aż się obudzą sumienia

inaczej wszystkie łzy darmo

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 17 stycznia 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Prosty temat, ale…

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    ,,łzy darmo" - czy, daremne?
    lawine juz poruszyły, tylko sek w tym ,że każdy ma swoja sprawę do wygrania....
    kto jeszcze wierzy w zbiorowe sumienie?

    · Zgłoś · 5 lat
  • Yaro
    Iluzjon ,,nóż"

    · Zgłoś · 5 lat