Śledczy

Konrad Koper

Lucyfer pisze opowiadanie.

Ja rozwiązuję krzyżówki i równania.

 

Zabieram diabłu kulę,

chcę dostrzec w niej prawdę,

którą zniekształca narastający szum.

 

Pomagają mi specjaliści.

Musimy jednakże uważać,

by nie oślepiły nas iskry.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 18 stycznia 2019
anonim