modlitwa mimowolna

Jacek JacoM Michalski

cisza nie jest milczeniem

nawet w najbielszej bieli

tak ślepej jak dno czerni

kiedy przez ulice wiedzie

ślad świec żałobnych

w głuche studnie modlitw

o to co winno być wspólne

jeżeli jest własne w każdym

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 20 stycznia 2019
anonim