voodoo

Jacek JacoM Michalski

czy słyszysz

jesteśmy wietrzni

muzyka nas uskrzydla

zostawiliśmy twarze i maski

patrzymy z głębi stu dni

kamienie zamiast nóg

mijamy mijani

tylko deszcz nas zna

wspomnienia jak kotwice

gramy dopokąd tchu

ile razy jeszcze

 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 27 stycznia 2019
anonim
  • Konrad Koper
    Wahałem się z oceną. Wiersz dobry, ale brakuje głębi i oryginalności… 5

    · Zgłoś · 5 lat