Pan wie

Irena Świerżyńska

Pan widzi i wie

drapie 

jak chce

 

tu

czy -  tam

głęboko ukryty

 

otworzy 

zobaczy

przytuli

czy - serce złote i stopy

dobre i szybkie

od.....

razem 

rzuci

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Irena   Świerżyńska
Irena Świerżyńska
Wiersz · 28 stycznia 2019
anonim