Piękna brzydota świata

Łukasz LademanN

,,Jakiż piękny ten świat"
Mówi dziecko z papierosem i flaszką w ręcę
Szkoda tylko, że nie ma bladego pojęcia
Że właśnie przedstawia jego brzydotę

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Łukasz LademanN
Łukasz LademanN
Wiersz · 28 stycznia 2019
anonim