Dołki w policzkach
-niby nic takiego
zachwycasz mnie nimi
zachwycasz całego
Skóra delikatna
jak na śliwkach pyłek
dotknąłem ustami
też się zachwyciłem
Twoje ciepłe dłonie
-wciąż chcę je dotykać
całować z czułością
czułością zachwycać
usta, włosy, szyja…
-wszystkim mnie zachwycasz.
Kocham gdy pozwalasz
z zachwytem dotykać