Zachwycony

Tomek Katner

Dołki w policzkach

-niby nic takiego

zachwycasz mnie nimi

zachwycasz całego

 

Skóra delikatna

jak na śliwkach pyłek

dotknąłem ustami

też się zachwyciłem

 

Twoje ciepłe dłonie

-wciąż chcę je dotykać

całować z czułością

czułością zachwycać

 

usta, włosy, szyja…

-wszystkim mnie zachwycasz.

Kocham gdy pozwalasz

z zachwytem dotykać

Oceń ten tekst
Tomek Katner
Tomek Katner
Wiersz · 29 stycznia 2019
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    Hmm
    ZACHWYCA...

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Anonimowy Użytkownik
    anonim
    Kocham...

    · Zgłoś · 5 lat temu