optyka

Jacek JacoM Michalski

 

po trzeciej stronie szyby

węzeł wszystkich refleksów

starzeje się błyskiem

na twarzy dziecka

 

zostanie ślad na szkle

jakby okno było na świat

dla każdej tęsknoty

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 29 stycznia 2019
anonim