Geolog

Konrad Koper

Stąpamy po ziemi.

Czasem po zielonych łąkach.

Czasem doświadczamy :

 gorejących wulkanów, trzęsienia ziemi, tsunami…

                         *

Idzie geolog z zegarkiem.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 stycznia 2019
anonim