Literatura

zakochanie (wiersz)

Yaro

kwiaty białe czerwone wino
pełne szkło

pryzmat wyznanie


z muzyką płyniemy oceanem

 

zapach kadzidła 
szum drzew sandałowych

nietoperze na niebie


w sieci miłości powietrze gęstnieje

 

empatyczni zakochani 
ogień świecy kuszenie 

ćmy zbliżenie niebezpieczne


pełnia dla nich

pod stopami Ziemia

 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 30 stycznia 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca