zakochanie

Yaro

kwiaty białe czerwone wino
pełne szkło

pryzmat wyznanie


z muzyką płyniemy oceanem

 

zapach kadzidła 
szum drzew sandałowych

nietoperze na niebie


w sieci miłości powietrze gęstnieje

 

empatyczni zakochani 
ogień świecy kuszenie 

ćmy zbliżenie niebezpieczne


pełnia dla nich

pod stopami Ziemia

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 30 stycznia 2019
anonim