Położyłem ciebie przy „lampie rentgenowskiej”.
Promieniowanie przenika i oddaje filary duszy.
Obraz przedstawiony w wierszu, przyda się mi- medykowi.
Położyłem ciebie przy „lampie rentgenowskiej”.
Promieniowanie przenika i oddaje filary duszy.
Obraz przedstawiony w wierszu, przyda się mi- medykowi.