Rentgen

Konrad Koper

Położyłem ciebie przy „lampie rentgenowskiej”.

Promieniowanie przenika i oddaje filary duszy.

Obraz przedstawiony w wierszu, przyda się mi- medykowi.

 

 

 

Oceń ten tekst
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 30 stycznia 2019
anonim