Lżejsze są tortury.
Biegnę po ostach i ostrych kamieniach.
Dostaje zadyszki.
Me serce łomocze.
Ocieram krwawy pot.
Mówię szybko i bełkotliwie.
W moim słowniku brakuje niejednego słowa.
Jestem papierowym śmieciem.
Wszyscy mnie drą.
Lepiej jest szczurom !