spiker
śnieżenie
niebo w tysięcznych źrenicach
szarość
rozbłysk
szarość
cisza
czekanie
szum
drżenie
krzyk
cisza
zanikanie
pojęć
znaczeń
spiker
śnieżenie
niebo w tysięcznych źrenicach
szarość
rozbłysk
szarość
cisza
czekanie
szum
drżenie
krzyk
cisza
zanikanie
pojęć
znaczeń