pisanie wierszy
może być
zbieraniem nowosłowów
z łąk leśmianowskich
i umieraniem zgodnie
z rozkładem jazdy
karpowiczowskim
podłaczaniem
do kultury
lampy akermanu
ktora rozświetla
stepy pokoju
podczas czytania natury
wg sw. poety
gdy my już
w rękach odmieńca
i gdzies za jego lasami
za gęstym wstydem
choć przez sekundę
tego uniwersum
idź po zapomogę na leki, to ci ulży
gdzie są te byki? Wyłapałem tylko jeden: sw.
Arian,
to do mnie?
gdzie są te byki? Wyłapałem tylko jeden: sw.
Arian,
to do mnie?
rzeczywiście, jest jeszcze podłaczanie i ktora, rozswietla, no i gdzies, ale niestety albo stety po wg nie robi się kropki. Znowu te znaki diakrytyczne, chyba przerzucę się na lacine.
Pozwolisz Ir, że zrobię to jutro, dzisiaj już jestem zmęczony.
rzeczywiście, jest jeszcze podłaczanie i ktora, rozswietla, no i gdzies, ale niestety albo stety po wg nie robi się kropki. Znowu te znaki diakrytyczne, chyba przerzucę się na lacine.
Pozwolisz Ir, że zrobię to jutro, dzisiaj już jestem zmęczony.