pamiętnik

Yaro

w niezaciasnym pokoju 
w pół mrocznym spokoju

 

trzaska okiennicami nieznajomy
wiatr 
hula w przeciągu 
 wertuje strony pamiętnika 
najlepsze momenty znaczone na czerwono 

 

gdzie zmieszana nostalgia z melancholią
powraca historia o życiu poety

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
Yaro
Yaro
Wiersz · 1 lutego 2019
anonim