w niezaciasnym pokoju
w pół mrocznym spokoju
trzaska okiennicami nieznajomy
wiatr
hula w przeciągu
wertuje strony pamiętnika
najlepsze momenty znaczone na czerwono
gdzie zmieszana nostalgia z melancholią
powraca historia o życiu poety