pasmo

Jacek JacoM Michalski

 

elektryczna dusza

potrzebuje zbawienia

bez zatrzymania

nadstawia trzeci policzek

karci każdy dotyk

żaden prorok jej nie obejmie

bez świątyń i imion

jest niczyją herezją

objawień nieobjawionych

 

nawet jeżeli nie istnieje

wypływa spod dna

każdej zaprzeszłej potrzeby  

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 lutego 2019
anonim
  • Mithril
    "lektryczna dusza
    potrzebuje zbawienia

    bez zatrzymania
    nadstawia trzeci policzek
    karci każdy dotyk

    żaden prorok jej nie obejmie bez świątyń
    i imion jest niczyją herezją objawień
    nieobjawionych

    nawet jeżeli nie istnieje

    wypływa spod dna
    każdej zaprzeszłej potrzeby"

    ...się natenprzykład

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    masło maślane

    · Zgłoś · 5 lat
  • Yaro