ubranie

Jakub Zoltowski

otwórz oczy

świat kurczy się jak sweter

z każdą urwaną nitką

 

coraz mniej mnie

 

aż zostanie tylko nagie ciało

Jakub Zoltowski
Jakub Zoltowski
Wiersz · 8 lutego 2019
anonim