Oczarowałeś mnie...

Wioletta Wójcik

Oczarowałeś mnie

swoim uśmiechem

a więc biorę go

z kącika ust Twoich

i chowam do kieszeni,

aby mi wystarczył

na długo.

Oczarowałeś mnie

swoim dotykiem

a więc, dłoń Twoją

w swej dłoni zamykam,

do serca tulę z rozkoszą ,

niech mnie pieści tak,

jak lubię .

Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 10 lutego 2019
anonim