zjedz talerz trosk
wystygły
podgrzeję dla ciebie
tylko zjedz je za mnie, dobrze?
zdrap mi z czoła smutek
przyschnięty strup
zbordowiał czerwony
zdrapiesz?
opiel moją głowę
powyrywaj zachwaszczone myśli
wyrwiesz?
...proszę