W milczeniu

Wioletta Wójcik

Zatrzymałam się na chwilę

w milczeniu.

Przycupnęłam w cieniu

Twoich spojrzeń.

Ostrożnie odnalazłam

wątek rozmowy.

Nigdy nie przyszłoby mi

do głowy ,że ...

bawić się umiem

Twoim głosem.

Pod nosem

szepczesz coś

po cichu .

Na strychu leży pamiętnik

 z Twoim zdjęciem .

Moim szczęściem

jest Twój uśmiech

i ...dotyk .

I ta ....chwila milczenia ,

która trwa...

w moich myślach .

Oceń ten tekst
Wioletta Wójcik
Wioletta Wójcik
Wiersz · 11 lutego 2019
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    ola
    Mitgril ośle kurwa hahahah tak upartego kretyna jeszcze nie widziałem

    · Zgłoś · 5 lat temu
  • Mithril
    ...infantylne, zwłaszcza w manierze akcentowania zaimków majuskułą
    - no i przed kropkami i przecinkami nie stawia się spacji
    - wielokropki od czapy

    · Zgłoś · 5 lat temu