Zatrzymałam się na chwilę
w milczeniu.
Przycupnęłam w cieniu
Twoich spojrzeń.
Ostrożnie odnalazłam
wątek rozmowy.
Nigdy nie przyszłoby mi
do głowy ,że ...
bawić się umiem
Twoim głosem.
Pod nosem
szepczesz coś
po cichu .
Na strychu leży pamiętnik
z Twoim zdjęciem .
Moim szczęściem
jest Twój uśmiech
i ...dotyk .
I ta ....chwila milczenia ,
która trwa...
w moich myślach .
- no i przed kropkami i przecinkami nie stawia się spacji
- wielokropki od czapy