dzisiaj prawie jutro

Patryk Robacha

 

to kreślenie figur 
i tworzenie pojęć
nieznanych

 

nikomu

 

nieuchwytne 
niewidzialne 
nadawanie znaczeń
                                   po kryjomu

 

wymyślanie nowych 
przestankowych znaków

wypowiadanie słów

 

jakby

 

inny miały 

                       

                             akcent

 

i wielokropków plusk

 

o toń

                                lemniskaty

 

Oceń ten tekst
Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 12 lutego 2019
anonim