to kreślenie figur
i tworzenie pojęć
nieznanych
nikomu
nieuchwytne
niewidzialne
nadawanie znaczeń
po kryjomu
wymyślanie nowych
przestankowych znaków
wypowiadanie słów
jakby
inny miały
akcent
i wielokropków plusk
o toń
lemniskaty