fonetyka monologu odejścia

Patryk Robacha

 

 

nagłos absolutny 

śródgłos 

wygłos absolutny 

 

i kroków dźwięk w parkowej alei słabnący

coraz cichszy

Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 13 lutego 2019
anonim