Tramwaj

Isiek

Rano, za oknem, znów inne mijam obrazy.

Pół wieku jadę tym tramwajem.

Ale może ktoś wreszcie sprawdzi bilety.

Czy chociaż w dobrą stronę?

 

A może to ja jestem tym kanarem...

 

 

Oceń ten tekst
Isiek
Isiek
Wiersz · 14 lutego 2019
anonim