Harmonia

Konrad Koper

Bóg gra na harmonii.

Nuty szumiących drzew, deszczu, strumyków, śpiewu jaskółek…

Głębokie są pauzy.

 

Melodia ujmuje serce.

Burzą ją czasami bębny.

 

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 3 głosy
Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 14 lutego 2019
anonim