W podświadomości rozpraszały się myśli
W umyśle pełnym niezliczonych emocji
Jakby unosząc wzbijając się w oddali
Szukając od codziennego życia odskoczni
Oddalając się czerpiąc poza przestrzenną energię
Wnikając w tajemnicze kosmiczne zjawiska
Które pochłaniały wnętrze coraz to bardziej
Z dalekiej oddali a potem już z bliska
Jakby stały się częścią całej tej postaci
Napełniając wnętrze galaktycznej wiązki
Pochłaniając od środka pozaziemską siłą
Energią nieodgadnionej poza kosmicznej cząstki.