Ogień miłości.

Krzysztof Kowalski.

Żar rozpalał myśli
Ogień rozgrzewał uczucie
Miłość płonęła w całym sercu
Zapełniając pustkę i kłucie

 

Ból który wytwarzał chłód
Ucisk który ranił wnętrze
Gdy nienapełnione było uczuciem
Które rozgrzewałoby serce

 

Które oświetlałoby drogę
Naznaczając szczęściem i radością
Wskazując kierunek właściwy
Wypełniając życie miłością.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 15 lutego 2019
anonim