эх загулял

A Raskolnikowski

tysiące nieodebranych 

na nadgarstku  jaśniejszy ślad po Daytonie

w wymiocinach płetwa rekina

 

Oceń ten tekst
A Raskolnikowski
A Raskolnikowski
Wiersz · 18 lutego 2019