Ważne

Patryk Robacha

 

 

ona jest ważna 
jak ważne jest wszystko co do niej należy 
chociażby te włosy 
które wciąż gubi nad ranem w łazience
podnoszę z czcią każdy i chowam do książek

 

Patryk Robacha
Patryk Robacha
Wiersz · 18 lutego 2019