Tytuł :Szansa
Aut:Angelika Kowalik
Jest tu tak ciemno
Nie widać nikogo
Mamo jesteś przy mnie
Czuje w głębi ciepło kogoś .
Wołać nie umiem byś zmieniła zdanie może w brzuszku po kopię usłyszysz me płakanie .
Przecież mnie kochasz ale nie wiesz o tym.
Daj mi szansę .
Dziecko to nie kłopoty.
Obiecałem sobie że jak będę już na świecie chce chronić cię przed smutkiem a radość we mnie z Tatusiem odnajdziecie .
Myślę ciągle jak wyglodacie czy będę podobny genetycznie po dziadkach czy bracie choć ból coraz mocniejszy przychodzi tracę Mamusiu już rączki ,nogi i zadaje sobie jedno pytanie czy jesteś zadowolona jak mnie już w brzuchu nie zastaniesz .
Dowidzenia Mamusiu .