Literatura

W wirtualnym świecie. (wiersz)

Krzysztof Kowalski.

Jesteś tam ale cię nie widzę

nie wiem co tak naprawdę czujesz

słowa wyrażają nasze pragnienia

odczytuję twoje myśli wśród gwiazd

 

Nie wiem czy jesteś blisko czy daleko

nie zastanawiałem się nad tym

 czy miałoby to jednak jakieś znaczenie

chyba nie bo nasze drogi są różne

 

Myślisz dlaczego tak jest

czy ktoś to ułożył ten plan

wirtualnie jesteśmy różni

w rzeczywistości natomiast

inaczej może wyglądać nasz świat.

 


fatalny+ 3 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 20 lutego 2019, 20:52
Beznamiętna proza ?
przysłano: 20 lutego 2019 (historia)

Inne teksty autora

Opowieść miłosna cz. 32
Krzysztof Kowalski.
Wśród błękitnych gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Drogą do gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
Wolność i pragnienie człowieka
Krzysztof Kowalski.
Droga przeznaczenia
Krzysztof Kowalski.
Drogą wśród gwiazd
Krzysztof Kowalski.
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca