W wirtualnym świecie.

Krzysztof Kowalski.

Jesteś tam ale cię nie widzę

nie wiem co tak naprawdę czujesz

słowa wyrażają nasze pragnienia

odczytuję twoje myśli wśród gwiazd

 

Nie wiem czy jesteś blisko czy daleko

nie zastanawiałem się nad tym

 czy miałoby to jednak jakieś znaczenie

chyba nie bo nasze drogi są różne

 

Myślisz dlaczego tak jest

czy ktoś to ułożył ten plan

wirtualnie jesteśmy różni

w rzeczywistości natomiast

inaczej może wyglądać nasz świat.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Krzysztof Kowalski.
Krzysztof Kowalski.
Wiersz · 20 lutego 2019
anonim