Wyleczona

Angelika

Tytuł :Wyleczone

Aut:Angelika Kowalik

 

Podejrzewałam że serce mam wyleczone.

I samotność już nie spotka mnie .

Ale jednak one tylko plastrami przyklejone .

Które odklejają się !

 

 

 

Angelika
Angelika
Wiersz · 21 lutego 2019