w końcu się rozpoczęła
walka dobra ze złem
zła z dobrem
nadciąga zło biegnę na dobro
z dobrem odpieram zło
nagle
stoję po środku
stwierdzam z durnowatym uśmieszkiem
że jestem rozjemcą ogniowym
szukam drogi do domu
szukam spokoju
w chaosie kłamstw