Zegar

Konrad Koper

Nasz zegar ma duszę i „serce”.

O pełnych godzinach

 gra pozytywka i „tańcuje” kukułka.

Na tarczy są błyszczące wskazówki.

 

Zegar zakurzył się- muszę go wypolerować.

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 21 lutego 2019
anonim