dyskografia

slavic player

wszystko do odtworzenia

prywatne fale

o mięsnych treściach

rzucane w pamiętliwe powietrze

później w kolekcji winyli

 

lepiej uważać

na molekularnych sygnalistów

nie przekraczać

granicy słyszalności

bez ważnego kontekstu

ostatecznie można olać

własną dyskografię

strumieniem ciepłej

przemiany materii

slavic player
slavic player
Wiersz · 22 lutego 2019
anonim