Kiedy mnie ranisz nie płaczę.
Głęboko skrywam swój ból.
Trzeba się chcieć nauczyć
grania życiowych ról.
Kiedy mnie pytasz o miłość
milczę niczym zaklęta.
Uciekam duszą w milczenie,
bo inną miłość pamiętam.
Jak Ci powiedzieć ,że uczę
się kochać Ciebie powoli.
Poczujesz się wtedy zraniony,
zbyt mocno Cię to zaboli.
Nie mogę być z Tobą szczera.
Przepraszam inaczej nie umiem .
Odejdziesz..będę cierpiała,
ale na pewno zrozumiem.