(.........)

Arian

 

..............................

 

Lata temu lało jak z cebra

– my nic,
na łódce pośrodku jeziora
czytaliśmy na głos
listy do ojca Kafki.

Dwóch z nas przepadło,
trzeci stał się kimś innym
– się zdarza.
W pewnym sensie
zostałem na tamtej łódce sam.
Patrzę na brzeg,
przypominam jak było,
mówię jak jest.

 

Arian
Arian
Wiersz · 23 lutego 2019
anonim
  • Arian
    fatalny Mithril

    Troll w czerwonym skompromitował się po raz kolejny.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    "Arian dzisiaj, 10:52 zgłoś fatalny Mithril

    Troll w czerwonym skompromitował się po raz kolejny."



    ...a propos kompromitacji - to "lyterat' jest w kiepskiej kondycji emocjonalnej, czy zabawa w plagiaterkę
    - bo tu mam całość;

    "ŁÓDKA

    O ile lepszym
    byłbym człowiekiem,
    gdyby nie wstyd.
    Ale właściwie jest coś
    wstydliwego we wstydzie?
    Lata temu lało jak z cebra
    – my nic,
    na łódce pośrodku jeziora
    czytaliśmy na głos
    Listy do ojca Kafki.
    Dwóch z nas przepadło,
    trzeci stał się kimś innym
    – się zdarza.
    W pewnym sensie
    zostałem na tamtej łódce sam.
    Patrzę na brzeg,
    przypominam jak było,
    mówię jak jest.'

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    Oczywiscie, że czerwony troll nie jest w stanie wyciagnąć żadnego logicznego wniosku ze swej kompromitacji. Takie osobniki nie potrafią nauczyć sie niczego sensownego.

    Głupich łatwiej tresować niż nauczać.

    · Zgłoś · 5 lat
  • gaj
  • Arian
    Dzięki mnie troll w czerwonym zasłynie jako głupek.
    Na inną karierę nie może liczyć.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Ir
    Dlaczego Arianie nie odniesiesz się do podejrzeń o plagiat Mariusza Grzebalskiego, tylko rzucasz "głupkami" na prawo i lewo?

    Piszesz: "Głupich łatwiej tresować niż nauczać.", może dodasz: "a chorych leczyć"...bo widzę żeś przypadek nad którym medycy rozkładają bezradnie ręce.

    Myślisz, że ubliżając wszystkim czynisz się LEPSZYM? Nie, stajesz się ŻAŁOSNĄ postacią.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    "Arian dzisiaj, 09:33
    Dzięki mnie troll w czerwonym zasłynie jako głupek.
    Na inną karierę nie może liczyć."

    ...na szczęście moja kariera nie jest zależna od ciebie i jest już ugruntowana.
    - twoja zaś, forumowego i wulgarnego prymitywa, również ma swoją "opokę", nad którą nie ma co ubolewać, tylko po prostu trzeba się z niej szczerze śmiać

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    Tak,tak, twoja kariera została już ugruntowana publicznie - jako nieudacznika i głupka.
    Gdyby ktoś tutaj miał jeszcze watpliwości...

    Głupców łatwiej tresować niż nauczać. Zabawne doświadczenie.

    · Zgłoś · 5 lat
  • Mithril
    ...możliwe, że nie zauważyłeś, ale chyba się tobie zacięła płyta - najwyższy czas na zmianę

    · Zgłoś · 5 lat
  • Arian
    ależ nie, nieuku...,,powtarzanie jest matką wiedzy"

    · Zgłoś · 5 lat
Wszystkie komentarze