to co moje

Yaro

siedzę na progu 
dookoła życie się dzieje 

 

jestem ustawiony 
 wymyśliłem sobie

 

oderwany od spraw przyziemnych

 

na niebie księżyc

uśmiech śle do ciebie 

 

 na ławeczce

browar

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 24 lutego 2019
anonim