Literatura

to co moje (wiersz)

Yaro

siedzę na progu 
dookoła życie się dzieje 

 

jestem ustawiony 
 wymyśliłem sobie

 

oderwany od spraw przyziemnych

 

na niebie księżyc

uśmiech śle do ciebie 

 

 na ławeczce

browar

 


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Konrad Koper 24 lutego 2019, 09:33
Jeden z twoich gorszych- tylko zwyczajne życie ! 3-
Yaro
Yaro 25 lutego 2019, 18:46
nie słyszysz tej ciszy na progu
przysłano: 24 lutego 2019 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca