Literatura

Poranek (wiersz)

Isiek

Ile jeszcze poleżysz

nad tej wody taflą,

wyblakła kopio żonkila.

Zanim wreszcie zrozumiesz,

że nie kochano Cię tam, po prostu.


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Arian
Arian 25 lutego 2019, 21:27
Icek?
przysłano: 25 lutego 2019 (historia)

Inne teksty autora

Świat
Isiek
O
Isiek
Pętla
Isiek
Do ...
Isiek
Światło
Isiek
Wahanie
Isiek
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca