gdzie się podziewasz ciemna materio?
pewnie schowano cię przed nami
na odwrotnej stronie
Księżyca
gdy źli ludzie ją tam znajdą
na Ziemię wrócą
ciemne wieki
gdzie się podziewasz ciemna materio?
pewnie schowano cię przed nami
na odwrotnej stronie
Księżyca
gdy źli ludzie ją tam znajdą
na Ziemię wrócą
ciemne wieki
a ciemna masa, tutaj na wywrotce
Gdzie się podziewałem? Bezowocnie lata całe poszukiwałem ciemnej materii ;)
Miło, że zajrzeliście :)
Pozdrawiam.
ciemna masa oczywiscie zalega w głowach
ostanio osmieszono na wywrotce przez glupote wiersz uznanego pisarza
tak jest gdy sadza się matolki na stołkach
O ciemnej materii,energii jeszcze przed 1998 rokiem nikt nie wiedział.
W sztuce jest tak,że niektórzy popadaja w samouwielbienie i poczucie posiadania wzorca poprawnosci. Tymczasem wychodza na glupcow w konfrontacji z realiami. Nawet taka prawidlowosc wystepuje we wszystkich dziedzinach od nauki do polityki.
Gorzej gdy takie matolki decyduja o czymkolwiek.
.
to coś gwałtownie rosnącego.
Bardzo mocno się to to nadyma,
Wszechświat próbuje przypominać.
Najgorsze, że tak nadęte matołki czasem czują się w stanie decydować nie o czymkolwiek, ale i o wszystkim.
miła dyskusja w komentarzach, więc postanowiłem się dołączyć, proszę zerknąć na mój fb - a tam moja praca z fizyki, w której wyjaśniam i tłumaczę problemy w Państwa dyskusji w komentarzach.
Facebook
https://www.facebook.com/media/set?vanit...
:-)